arrangementen

Wij houden zelf niet van kiezen. Vind u dat ook zo moeilijk, reserveer dan gewoon een lekker arrangement. Van alles wat, en alles is met liefde bereid en dat proef je. 
Of u nu een High Tea, een high wine of de zondagse brunch reserveert, wij leggen u graag in de watten! Reserveer nu en kom samen mooie momenten maken. Wanneer u reserveert heeft u garandeert een tafel bij ons binnen. Laat het weer het toe? Dan hebben wij ook zeker een tafel voor u op ons mooie terras. 

high tea apeldoorn

Onze high tea

Komt u gezellig bij ons van de High Tea genieten. Dat kan, dan zorgen wij voor onbeperkt thee (of koffie, of cappuccino) huisgemaakt gebak, lekkere sandwiches, vers fruit en meer. 
Dit voor €19,50 p.p. vanaf twee personen

high wine apeldoorn

Onze high wine

Zoek met per twee personen drie verschillende wijnen uit, en wij serveren deze (met koeler en advies) uit in een klein flesje van twee glazen per fles. Dit komt neer op drie glazen wijn per persoon.
Dit wordt geserveerd met een luxe borrelplank en vooraf een broodje met verschillende huisgemaakte dips.
De High Wine kost €19,95 p.p. en is te reserveren vanaf 2 personen. 

zondagse brunch apeldoorn

zondagse brunch

Schuif op zondag lekker aan voor een heerlijke brunch.  Vers afgebakken broodjes met luxe beleg, yoghurt met huisgemaakte granola, een soepje, kroket, vers fruit en onbeperkt verse sappen, koffie thee en cappuccino. 
Neem je vrienden, familie of andere geliefden mee en kom genieten!
De brunch bieden wij aan voor 19,50 p.p. en is te reserveren vanaf 2 personen.