Gezondheids vragen

Wij zijn verplicht u enkele vragen te stellen betreft uw gezondheid om zo de risico's tot  coronabesmetting tot een minimum te beperken. Onderstaand ziet u de vragen, indien één van deze vragen met 'ja' wordt beantwoord verzoeken wij u vriendelijk uw bezoek uit te stellen. 

- Heeft u in de afgelopen 24 uur last gehad van verkoudheid, hoesten, koorts of benauwdheid?
- Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
- Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
- Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
- Ben je in thuisisolatie  omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Wanneer je een van bovenstaande vragen met 'ja' hebt beantwoord verzoeken wij je vriendelijk een andere keer terug te komen.

registratie

Naast het stellen van de gezondheidsvragen zijn wij verplicht u te verzoeken zich te registeren. Dit kan middels onderstaand formulier. De registratie dient voor een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD. 
Indien u wenst hier aan mee te werken kunt u middels onderstaand contactformulier uw gegevens achter laten. Deze zullen alleen op verzoek van de GGD aan de GGD verstrekt worden. Wij wijzen u erop dat het niet verplicht is om uw gegevens achter te laten. 

Brasserie M'Joy

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.